Kauneus- ja hierontapalvelu Solleus

YSTÄVÄLLINEN HUOMAUTUS LAHJAKORTEISTA! Muistathan käyttää saamasi lahjakortin ennen kuin niiden käyttöaika kuluu umpeen! Varaa aika myös riittävän ajoissa (esim. 3 viikkoa ennen voimassaolon umpeutumista).  Erityisesti jouluksi saamanne lahjakorttien käyttöaika loppuu toukokuun 2024 aikana. Kiitos!

Olemme avoinna normaalisti ma-pe klo 9-19 välillä ajanvarausten mukaisesti. Voit myös soittaa kun olet tulossa ostoksille p. 044 337 8985.

 

Hoidot voi varata Solleuksen kotisivuilta https://www.solleus.fi/ajanvaraus/ tai puh. 044 337 8985.

HUOM. Meillä on käytössä kanta-asiakasohjelma: Haluamme palkita asiakkaitamme ja halutessasi saat meiltä oman kanta-asiakaskortin. Kanta-asiakaskorttia näyttämällä saat leiman jokaisesta normaalihintaisesta vähintään 50 euron ostosta ja/tai palvelusta. Pisteitä kertyy seuraavasti eli tuoteostoksista 1 euro = 2 pistettä ja palveluista 1 euro = 1 pistettä. Kun olet kerännyt 500 pistettä saat 25 % alennuksen seuraavasta tuoteostoksesta tai palvelusta. Lisää kanta-asiakkuudesta omalla Kanta-asiakkuus -välilehdellä.

Hoitopalvelu Solleus tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointipalvelua Kempeleen keskustassa, Sarkinkulman liiketalossa (kirkon kiertoliittymän vieressä). Toimintaperiaatteeni on toteuttaa hoidot vankalla ammattitaidolla lämminhenkisesti ja aidosti asiakkaan hyvinvoinnista huolehtien. Hoitolan ilmapiiri on rauhallinen ja kiireetön. Palveluvalikoimassa on tehokkaita kasvohoitoja myös haastaviin iho-ongelmiin BiON-tuotteilla.  Lisäksi palveluvalikoimassa on jalkahoitoja, ripsien ja kulmien käsittelyjä, sokerointeja sekä klassista hierontaa ja rentouttavia hierontahoitoja mm. intialaiset hieronnat ja Brain Relief -hierontahoito. Hoitolasta löytyvät myös tehokkaat kotihoitotuotteet ihon hoitoon. Tarjolla on myös laadukasta luonnonkosmetiikkaa sekä valloittava luonnonmukainen Jimmy Boyd -tuoksusarja. Valikoimassa on myös jalkojen itsehoitoon soveltuvia tuotteita mm. Footlogix. Lämpimästi tervetuloa,

Anja Pulkkinen

Koulutettu hieroja, Diplomikosmetologi, Senior Personal Traine